Woonboulevard Sliedrecht – een plek vol inspiratie

Woonboulevard Sliedrecht

Voor de mooiste meubelen en interieurs gaat u naar de Woonboulevard Sliedrecht. De winkels, die veelal aan de Leeghwaterstraat -dé toplocatie langs de A15- gevestigd zijn, omvatten meubels en accessoires van talloze merken. Het is een plek bij uitstek om uzelf te laten inspireren door de laatste interieur- en woontrends. U vindt hier naast de Korver Living Henders & Hazel experience store – de absolute trendzetter op het gebied van wonen en interieur binnen de Woonboulevard Sliedrecht – talloze andere woon-gerelateerde winkels. Denk bijvoorbeeld aan woonwinkels als Loods 5, Hartog Wonen en Slapen, Gort Modern Wonen, Profijt meubel, Verschoor Wonen, Montel, Trendhopper. Ook voor de babykamer (Lief! lifestyle), badkamer (Sanidump) en de keuken (KeukenConcurrent & Keukenhof Sliedrecht) kent de Woonboulevard Sliedrecht een uitgebreid assortiment en een wijd scala aan verschillende aanbieders.

Hieronder een kort overzicht van de voorzieningen en mogelijkheden die de Woonboulevard Sliedrecht u biedt voor een inspiratievolle woondag.

Koopzondagen

Om shoppen bij de Woonboulevard Sliedrecht nog leuker te maken zijn wij in 2015 ook op een aantal koopzondag geopend om u nog meer gelegenheid te bieden de Woonboulevard Sliedrecht zelf te komen ervaren. Hieronder vindt u een overzicht met de koopzondagen van de Woonboulevard Sliedrecht in 2015. Voor het gemak zijn ook de speciale openingsdagen opgenomen (Pasen, hemelvaart, Pinksteren).

 • Maandag 6 april (2e Paasdag)
 • Zondag 3 mei
 • Donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag)
 • Maandag 25 mei (2e Pinksterdag)
 • Zondag 7 juni
 • Zondag 4 oktober
 • Zondag 1 november
 • Zondag 27 december
koopzondag woonboulevard sliedrecht
openingstijden woonboulevard sliedrecht

Openingstijden

De Woonboulevard Sliedrecht kent tal van woonwinkels waarbinnen (enige mate van) verschil bestaat wat betreft exacte openingstijden. Verreweg de meeste winkels houden echter dezelfde openingstijden aan als de Henders & Hazel experience store (zie hiervoor onderstaand overzicht)

Openingstijden Henders & Hazel experience store by Korver Living

 • Maandag   gesloten
 • Dinsdag 10.00 – 17.30 uur
 • Woensdag 10.00 – 17.30 uur
 • Donderdag 10.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
 • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
 • Zondag alleen op koopzondagen

Bereikbaarheid

Woonboulevard Sliedrecht is heel eenvoudig te bereiken: de toplocaties aan de Leeghwaterstraat zijn direct gelegen langs de A15/A31, afrit 24 (gebied Nijverwaard) en je bent er binnen een paar honderd meter! Dit maakt de Woonboulevard Sliedrecht tot de best bereikbare woonboulevard van Nederland!

woonboulevard sliedrecht falster henders en hazel korver living nieuwe collectie
parkeren woonboulevard sliedrecht

Parkeren

De Woonboulevard Sliedrecht kent meer dan genoeg parkeergelegenheid. Bij de Henders & Hazel experience store van Korver Living kunt u zelfs letterlijk voor de deur parkeren. Bovendien is parkeren op de gehele Woonboulevard gratis!

Eten en drinken

Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken bij de Woonboulevard Sliedrecht, lekker bijkomen van de opgedane inspiratie onder het genot van een kopje koffie en/of een heerlijke baguette/panini of een andere lekkernij uit het verrukkelijke assortiment van onder andere Delifrance Sliedrecht en Loods 5 Lekkers.

woonboulevard sliedrecht eten

Kom eens langs!

Met eigen ogen zien wat de Woonboulevard Sliedrecht u te bieden heeft? Kom eens langs en laat uzelf inspireren!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>