Vacature: Parttime Verkoper (M/V)

PARTTIME VERKOPER (M/V)

Inzetbaar in de weekenden en eventueel tijdens vakantie

Bij Korver Living is de gehele experience store erop ingericht om de klant te inspireren tijdens hun zoektocht naar een sfeervol interieur. Korver Living beschikt over Europa’s grootste collectie Henders en Hazel meubelen en heeft deze opgesteld in fantasierijke, inspirerende woonstudio’s. Tevens zijn wij dealer van diverse andere merken waaronder Riverdale, Richmond en Cosy Villa.

Om onze brede klantenkring optimaal van dienst te zijn met voorlichting, advies, inzicht en creativiteit ben jij als verkoper bij Korver Living een onmisbare schakel binnen ons bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar een commerciële en enthousiaste parttime verkoper om ons verkoop team op de drukke momenten te ondersteunen.

Deze functie is ook geschikt voor studenten die in het weekend willen bijverdienen, maar ook aan hun commerciële werkervaring willen werken

Ben je in het bezit van deze goede commerciële en communicatieve vaardigheden, ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team goed te functioneren
en ben je bereid om op zon,- en feestdagen te werken, dan zijn we op zoek naar jou.

Taken en verantwoordelijkheden.

Om de klant net zo enthousiast te maken over onze collectie als jij zelf bent, speel je in op wat de klant belangrijk vindt en geeft hier deskundig advies over.

Je bent samen met je collega verkopers verantwoordelijk voor het bijhouden van de nieuwste trends op de werkvloer en de persoonlijke verkoop prestaties.

Wat we van je verwachten:
– Een afgeronde MBO4 opleiding, (Hout en Meubileringscollege is een pre)
– Klantgerichtheid en commercieel ingesteld- Zelfstandig en in team verband kunnen werken.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
– Feeling met trends.
– Het werken op koopavonden, zaterdag, zon- en feestdagen vormt geen belemmering voor je.

Het aanbod!
Een parttime baan, waarvan het aantal uur bespreekbaar is en per week kan variëren. Een uitstekend salaris volgens de cao wonen met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en je niveau. Daarnaast kom je te werken in een prettige werkomgeving en binnen een hecht team.

Ben jij de enthousiaste, zelfstandige en klant gerichte collega die we zoeken.

Interesse?
Solliciteer dan met een uitgebreide motivatiebrief en CV met pasfoto naar:
Korver Living Sliedrecht
t.a.v. Jaap Korver
info@korvermeubelen.nl (uitsluitend reageren per mail)

falster-henders-en-hazel-korver[1]
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>