Udine Elementenbank: Henders & Hazel pronkstuk!

Gekleurde elementenmeubelen gaan het de komende jaren maken! Recente artikelen in gerenommeerde interieurbladen als VTWonen onderstrepen het. Henders & Hazel dealers merken dit al langere tijd aan de toegenomen interesse voor één van de Henders & Hazel banken die hier het perfect case example in vormt: de Udine elementenbank. Daarom: een special over de Udine!

henders & hazel korver living udine wonen a la carte

Kanttekening vooraf: Omdat de keuzemogelijkheden van deze bank zo gigantisch groot zijn  kunnen wij alleen maar aanraden om, mocht u geïnspireerd raken door dit artikel, de Udine bankelementen zelf te komen bekijken in de Henders & Hazel experience store van Korver Living te Sliedrecht om zo de eindeloze mogelijkheden van de bank zelf te ervaren.

Eindeloos combineren met de Udine elementenbank.

Hou je van variatie in je woonkamer? Dan staat de Udine bank je op je lijf geschreven! De Udine bank bestaat uit meerdere losse elementen, hierdoor kun je de bank zelf vormgeven naar smaak en situatie. Een gezellige filmavond met de familie? Zet alle elementen aan elkaar voor een bioscoopeffect en kruip gezellig met z’n allen op de bank. Verjaardag? Verschuif enkele elementen van de Udine en creëer een gezellige hoekbank. Doordat je per element een andere kleur en bekleding kunt kiezen levert dit eindeloze variatiemogelijkheden op. Creëer een compleet andere look met exact dezelfde bank. Rechts is een klein voorbeeldje weergegeven van de verschillende mogelijkheden die dezelfde elementen je bieden.

udine elementenbank henders hazel korver living
udine elemtenbank hoek henders en hazel korver living
Udine Elementenbank Henders & Hazel Korver Living bank

De Udine: vele verschillende elementen

Van alle mogelijke elementen maak je de leukste creaties. Een megabank, een hoekbank, of er ergens tussenin: alles is mogelijk!. Liever een rustige uitstraling? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Ook in de zithoogte is variatie mogelijk: 41 cm of 44 cm, daarnaast zijn er opties voor leuke speelse contrastbiezen. Het koudschuim zorgt bovendien voor een hoogwaardig zitcomfort!

Een handig collectieoverzicht is links weergegeven (klikken om te vergroten)

De verkrijgbare elementen zijn: (BxHxD)
1-zits (zonder armen) 92 cm x 75 cm/78 cm x 97 cm
1-zits (arm links of rechts) 119 cm x 75 cm/78 cm x 97 cm
1-zits (XL zonder armen) 92 cm x 75 cm/78 cm x 97 cm
2-zits (zonder armen) 183 cm x 75 cm/78 cm x 97 cm
2-zits (arm links of rechts) 210 cm x 75 cm/78 cm x 97 cm
Ottomane (links of rechts groot) 97 cm x 75 cm/78 cm x 97 cm
Longchair (links of rechts) 124 cm x75 cm/78 cm x 249 cm
Poef (klein) 62 cm x 41 cm/44 cm x 97 cm
Poef (groot) 92 cm x 41 cm/44 cm x 97 cm
Hoofdsteun 67 cm x 20 cm x 24 cm

Een snelle berekening leert ons dat dit garant staat voor op zijn minst 9.765.625 (ruim 9 miljoen (!)) verschillende bankopstellingen. Omdat de keuze zo gigantisch groot is kunnen wij alleen maar aanraden om, mocht u geïnspireerd zijn door dit artikel, de Udine bankelementen zelf te komen bekijken in de Henders & Hazel experience store van Korver Living te Sliedrecht om zo de eindeloze mogelijkheden van de bank zelf te ervaren.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>