Super Sale: extreme korting op Henders en Hazel aanbiedingen (op=op)

Update: 27 Augustus 2016. Wegens een herindeling van onze winkel zijn een ruim aantal Henders & Hazel showmodellen nu nog scherper geprijsd! Alle showmodellen zijn te vinden op onze aanbiedingspagina!

Super Aanbiedingen: Extreme outlet kortingen op uitlopende Henders & Hazel collecties. Onder andere de Madison en de Natural collectie mogen van Henders & Hazel, omwille van het feit dat deze collecties uitlopend zijn, voor bodemprijzen weg! Dit biedt dan ook een unieke kans om gloednieuwe prachtmeubelen voor een nog scherpere prijs aan te schaffen! Hieronder proberen we je een goed overzicht te geven van de outlet aanbiedingen en de daarbij horende kortingen!

Alle Madison, Madisonate en Natural aanbiedingen zijn zowel te koop op de webshop van bijzonderinwonen.nl, als in de experience store in Sliedrecht. De “overige” outlet kortingen betreffen uitlopende vrije collectie items -welke niet in onze webshop zijn opgenomen-. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze experience store te Sliedrecht.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>