Multi Plus by Henders & Hazel – een kleurrijke collectie

Multi Plus vormt de nieuwste collectie binnen het gevarieerde aanbod van Henders & Hazel. De serie Multi Plus is vervaardigd uit acacia hout. Multi Plus meubelstukken zijn, net als alle anndereHenders & Hazel collecties, ambachtelijke meubelstukken. Hierdoor heeft elke klant een uniek meubelstuk in huis staan waarvan op de wereld geen tweede bestaat. De serie Multi Plus bestaat uit een boekenkast, een buffetkasten, een aantal highboards, (tv-)dressoirs, highboards, lowboards, eettafels, uitschuiftafels, hoektafels, salontafels een vitrinekast en een wandplank. De verkoopstilisten van Korver Living hebben hieronder enkele meubels uit de Multi Plus collectie uitgekozen om deze nader te belichten.

Multi Plus Eettafel

multi plus eettafel henders hazel

De Multi Plus eettafels hebben een topping van veiligheidsglas met een stenen uiterlijk. Alle opties hebben een poedercoated metalen frame. de poten kunnen van RVS, Poedercoated of gelakt metaal zijn, al het metaal heeft een anti roest behandeling ondergaan

De afwerking van het stenen uiterlijk op de glazen top wordt met de hand aangebracht en bestaat uit meerdere lagen, waardoor een natuurlijke kleurenmix ontstaat die de tafeltop zijn unieke uitstraling geven. Als eind afwerking heeft de tafeltop met stenen uiterlijk een blanke top laag welke voor bescherming dient voor dagelijks en praktisch gebruik, Het MDF blad is voorzien van een harde meubel lak finishing waardoor de tafel een goede beschermende laklaag krijgt. Zowel de top met het stenen uiterlijk als de MDF top zijn reinigbaar met bijna alle standaard lichte reinigingsmiddelen. Voor een langer gebruiksgenot, adviseren wij u langdurige vochtinwerking en warme vloeistoffen en voorwerpen te vermijden. Gebruik ten alle tijden onderzetters zonder weekmakers en neem vervuiling direct af. Doordat de tafel met stenen uiterlijk handmatig afgewerkt is, kan er enig kleur, structuur en/of glans verschil ontstaan, deze horen bij de karakteristieken van deze moderne tafellijn en maken uw meubelstuk uniek.

Multi Plus Dressoir

multi plus dressoir henders hazel

De Multi Plus dressoirs zijn stijlvolle dressoir van massief acacia hout. De antraciet, witte of gele lakfronten zijn van MDF. Er is keuze uit 8 basiskleuren (truffel, tibet grey, lava, weathered grey, sierra brown, old java grey, mountain grey en pampas grey) en 11 kleuren voor de fronten (antraciet, wit, geel en de eerder genoemnde basiskleuren). De laden kennen een soft-closing systeem waardoor deze makkelijker sluiten en bovendien een stuk langer meegaan!

Enthousiast geworden?

De gehele collectie is hier te bekijken Henders & Hazel Multi Plus en is online, maar ook in de Korver Living Henders & Hazel experience store te Sliedrecht te bekijken. De Multiplus collectie staat hier in sfeervolle interieuromgevingen opgesteld en ons deskundig personeel voorziet u indien gewenst graag van inspiratie, ideeën en/of advies.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>