KORTING! Nieuw: stel nu je eigen Margriet-eetkamerstoel samen!

Heb je al gehoord van de eetkamerstoel die Margriet samen met Henders & Hazel heeft ontwikkeld? De eetkamerstoel kun je zelf ontwerpen naar je eigen wensen. Ga je voor romantisch of modern of…? Het kan allemaal. Wonen was nog nooit zo persoonlijk!

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in stof, lederlook of leder. Jacky is de variant in stof of leerlook en is verkrijgbaar vanaf € 249. Jake is de variant in leer en is verkrijgbaar vanaf € 329. Optioneel is het mogelijk om een rvs-handgreep op de rug te laten toevoegen. De meerprijs hiervoor is € 10. De voor- en achterzijde kunnen in verschillende kleuren/materialen gekozen worden. Het swingframe is altijd van rvs.

Handig, in deze video kun je de stoelen van alle kanten bekijken:

Ontwikkeld voor Margriet door Henders & Hazel

Kies bijvoorbeeld uit:

1. Stoel Jacky in stof Maison Pink zonder handgreep € 249
2. Stoel Jacky in stof Gibson Petrol met handgreep € 259
3. Stoel Jake in Cuba leder Charcoal zonder handgreep € 369

1. erergr    2.  efwef   3. ferfeerf

Margriet-eetkamerstoel

– Afmeting (bxhxd) 54x99x68cm
– Zitbreedte 47 cm
– Zithoogte 49 cm
– Zitdiepte 48 cm
– Netto gewicht 11,6 kg

10% korting voor Margriet-abonnees

Ben je abonnee van Margriet en wil je profiteren van de speciale korting? Maak dan gebruik van de kortingsbon die je vindt in de abonneebrief bij Margriet editie 42. De bon is geldig bij alle Henders & Hazel-verkooppunten.

Originaliteit en eigenzinnigheid

Henders & Hazel omvat een meubelassortiment dat exclusief is ontworpen en alleen in geselecteerde winkels verkocht wordt. Het doel is om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich ‘thuis’ voelen. En dat tegen een betaalbare prijs! Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers belangrijk vinden bij het ontwikkelen van de producten.

Wil je de Margriet-eetkamerstoel in het echt zien en uitproberen? De stoel is te bewonderen bij Henders & Hazel Sliedrecht.

logo-henders-hazel

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>