Henders & Hazel à la carte wonen

Je eigen woning, een omgeving waarin je je thuis voelt. Een “eigengemaakte” woning moet rust en sfeer uitstralen en een verwezenlijking van jouw eigen persoonlijkheid en smaak vormen. Het wonen à la carte programma van Henders & Hazel sluit hier naadloos bij aan. Hiermee ben je helemaal vrij om je meubels zelf naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Hierdoor kun je zelf combinaties maken en jouw unieke interieur samenstellen. Ontwerp je eigen dressoir op maat en design stoelen zoals jij ze het liefst in je interieur ziet. Zelfs kasten en banken zijn geheel naar eigen smaak te ontwerpen! In de Henders & Hazel experience store is een riant deel van de ruimte ingericht om uitleg te geven en showcases te laten zien van dit concept. Het personeel in de winkel geeft hierin graag advies.

henders hazel meubelen korver living wonen a la carte

Jouw droom tafel !

De tafel vormt, samen met de bank, het centrum van je huis. Er wordt aan gelachen en gepraat, gegeten en gedronken. Familie, vrienden, kennissen, naasten – iedereen mag er aanschuiven voor een leuke gezellige avond. Het Masters & More a la carte menu stelt je in staat in enkele eenvoudige stappen jouw perfecte, persoonlijke eettafel samen te stellen! Een voorbeeld van een gepersonaliseerde Masters & More eettafel staat hierboven weergegeven (klikken voor vergroten)

henders en hazel chairs en choises korver living meubelen

Jouw droom stoel!

Prachtige, op smaak samengestelde, bijpassende eetkamerstoelen zijn zelf te ontwerpen met het Henders & Hazel Chairs & Choices programma. Liever stof, of toch leder? Hip RVS, of liever een houten frame. Handgrepen of geen handgrepen? Dezelfde kleur of een mix aan kleuren. Een vrolijke noot of een meer degelijk karakter! Je kiest het zelf! Een voorbeeld hiervan, inclusief mogelijke opties, is hierboven weergegeven (klikken voor vergroten)

henders hazel korver living wonen a la carte

Jouw droom kast!

Of je nu in een groot of een klein huis woont, kastruimte kun je nooit teveel hebben. Met het Masters & More a la carte programma kun je naar smaak jouw kasten samenstellen: of het nu gaat om een boekenkast, een bergkasten, een tv-kast, dressoir, lowboard of een ouderwetse opbergkast. Een voorbeeld van het Masters & More living programma staat hierboven weergegeven (klikken voor vergroten).

Henders & Hazel Korver Living South a la carte fauteuil

Jouw droom fauteuil !

Wat zit er nou lekkerder dan een zelf ontworpen relaxfauteuil die naar jouw eigen voorkeuren is geproduceerd. Wil je elektrische bediening of doe je het liever manueel? Kies een zit-diepte en zit-hoogte die bij jou past! Zelfs een elektrische ‘op sta hulp’ is mogelijk. De keuze is grenzeloos! Een comfortabele fauteuil ontworpen? Dan kun je verder gaan met het uiterlijk van jouw perfecte fauteuil! Een voorbeeld (de South relaxfauteuil) staat hierboven weergegeven (klikken voor vergroten).

Jouw droom bank!

Het absolute pronkstuk van elke interieur: de bank! Met het Henders & Hazel a la carte programma stel je je eigen bank samen. Werkelijk alles is naar persoonlijke wens aan te passen. De zitelementen, armleuningen, uitvoeringen, poten, bekleding, kleur en praktische alle afmetingsvormen zijn met één druk op de knop aan te passen. (Bijna) niets is onmogelijk! Een voorbeeld van het Wonen a la carte programma voor banken staat hiernaast weergegeven (klikken voor vergroten)

Henders en Hazel korver living banken a la carte

Geïnspireerd geraakt en liever vandaag dan morgen aan de slag? U bent van harte welkom in de Henders & Hazel experience store om de mogelijkheden te bekijken en creaties naar keuze te maken. Ons personeel schiet u graag te hulp! Kijk hier voor de meest actuele openingstijden en het adres van onze Experience Store in Sliedrecht.

Tot slot, het absolute voorbeeld van een persoonlijke bank naar smaak: de Udine.

henders & hazel korver living udine wonen a la carte
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>