Buckley: collectie van de maand Februari

Buckley – Henders & Hazel serie van de maand!

Op zoek naar duurzame meubelen die het pronkstuk van een verzorgd interieur vormen? De Buckley serie van Henders & Hazel is door Korver Living uitgekozen tot de serie van de maand Februari. Het robuuste, speciaal geselecteerde Acacia hardhout, gecombineerd met accenten in de metaalbewerking en de (indirecte) LED-verlichting maakt deze serie tot een echte blikvanger. Bovendien zijn de meubelen uit de Buckley serie bijna onbeperkt combineerbaar met elkaar.

Uiterlijke kenmerken van de Buckley serie zijn onder meer:
– Acacia, old java grey, speciaal geselecteerd hout
– Lak binnen de elementen
– Stijlvolle LED-verlichting
– Accenten in de metaalbewerking

De serie Buckley bestaat uit bar- en eetkamertafels van verschillende formaten met opties tot uitschuif-mogelijkheden, verschillende dressoirs en salontafels, een vitrinekast en een buffetkast. Daarnaast bevat de Buckley serie nog een aantal trolleys en bijzettafels die de collectie compleet maken.

De gehele collectie staat in een sfeervolle omgeving opgesteld bij onze Experience Store in Sliedrecht, waar u de serie in verschillende huiskameromgevingen “aan het werk” kunt zien.

  • Henders en Hazel Istrana Korver Living Sfeerfoto
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>