Henders & Hazel Banken special: top 5

Henders & Hazel banken vormen binnen elk huishouden een geliefd en veelgebruikt meubelstuk. Bankstellen vormen de centrale plek in praktisch elke woonkamer. De bank is dé plek bij uitstek waar je lekker kunt neer ploffen om met familie en vrienden van elkaars gezelligheid te genieten. De bank is, samen met de eettafel, tevens veelal het meest gebruikte meubelstuk binnen uw interieur. Het is daarom belangrijk dat je hét perfecte bankstel uitkiest dat bij jouw levensstijl past en aan jouw smaken en eisen voldoet.

Omdat de keuze in Henders & Hazel bankstellen gigantisch is hebben wij, om de keuze misschien iets makkelijker voor je te maken, onze verkoopspecialisten gevraagd wat in hun ogen de 5 “beste” Henders & Hazel banken zijn. Uit hun selecties is de onderstaande “Henders & Hazel banken top-5″ opgemaakt.

Tip: Klik op de afbeeldingen om deze uit te vergroten!

Henders & Hazel Grenada bank
Henders & Hazel grenada bankstel
grenada bank henders en hazel

1. Henders & Hazel Grenada Bank

De Grenada bank is door onze verkoopspecialisten unaniem tot winnaar gekozen! De Henders & Hazel Grenada Bank is een echte all-round bank met vele mogelijkheden, zowel qua uitvoer als kleur. Hierdoor is deze Henders & Hazel bank in praktisch elke woonstijl te gebruiken. Zo bestaat er de keuze uit een scala verschillende armleuningen. Ook de breedte en de hoogte van de poten zijn variabel. Verder heb je de keuze tussen een medium of softe zitvulling. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de Grenada bank als fauteuil of hoekbank te bestellen of de bank aan te vullen met een hoofdsteun of poef.

De Grenada bank is in vele stof- en ledersoorten samen te stellen. Veel gebruikte kleuren zijn oa: Wit, Beige, Naturel, Taupe, Geel, Oranje, Bruin, Groen, Blauw, Paars, Fuchsia, Roze, Rood, Multi, Grijs, Antraciet, Zwart

De afmetingen van de Grenada luiden (BxHxD):
2-zits (zonder armleuning) 140 cm x 85 cm/87 cm x 91 cm/94 cm
2,5-zits (zonder armleuning) 150 cm x 85 cm/87 cm x 91 cm/94 cm
3-zits (zonder armleuning) 180 cm x 85 cm/87 cm x 91 cm/94 cm
Loveseat (zonder armleuning) 90 cm x 85 cm/87 cm x 91 cm/94 cm
Poef 90 cm x 44 cm/46 cm x 60 cm
De afmetingen van de armleuning:
23 cm, 24 cm, 18 cm, 30 cm en 22 cm.

Voor de hiernaast afgebeelde bank (de standaard 2-zits) geldt een vanaf prijs van €799,-. Om de eindeloze mogelijkheden van deze bank te bekijken en uit te proberen nodigen wij u graag uit in onze Experience Store in Sliedrecht!

Novara bank Henders & Hazel
bankstel novara henders & hazel
Bankstel novara henders & hazel

2. Henders & Hazel Novara bank

Op plaats twee is de Novara bank van Henders & Hazel geëindigd. Deze bank wordt door Henders & Hazel omschreven als karaktervol, eigentijds en functioneel. De Novara bank nodigt uit tot zitten en creëert een gezellige, warme sfeer in uw interieur. Ook het Novara bankstel kent een wijd scala aan aanpasbare opties en mogelijkheden. Denk hierbij aan zaken als kleur, materiaal en formaat. Ook de poot is op smaak aanpasbaar, zo kunt u kiezen voor een zwarte poedercoat of RVS.

De Novara bank is vele stoffen of ledersoorten samen te stellen. Veel voorkomende kleuren zijn: Wit, Beige, Naturel, Geel, Oranje, Bruin, Groen, Blauw, Fuchsia, Rood, Grijs, Antraciet, Zwart

De afmetingen van de Novara bank luiden (BxDxH)
2-zits 174 cm x 81 cm x 91 cm
2,5-zits 194 cm x 81 cm x 91 cm
3-zits 214 cm x 81 cm x 91 cm
De zithoogte is 41 cm en de zitdiepte is 55 cm.

Voor de hiernaast afgebeelde bank (de standaard 3-zits) geldt een vanaf prijs van €749,-. Om de eindeloze mogelijkheden van deze bank te bekijken en uit te proberen nodigen wij u graag uit in onze Experience Store in Sliedrecht!

Henders & Hazal Havanna Bank
havanna bankstel henders & hazel
henders & hazel bank havanna

3. Henders & Hazel Havanna bank

De nummer 3 in de lijst is de Henders & Hazel Havanna bank. Dit bankstel is misschien iets minder “bekend” dan de hierboven genoemde banken, maar wordt door onze verkoopspecialisten als dusdanig comfortabel en duurzaam ervaren dat een plek in deze lijst eigenlijk niet kan ontbreken. De Havanna bank is een natuurlijke design bank met een vleugje charme die oorspronkelijk ontworpen is als loungebank. De vele opties van de bank maken de Havanna bank echter geschikt voor tal van interieurs. De Havanna bank is voorzien van verstelbare hoofdsteunen, hetgeen zorgt voor extra comfort en een speels effect. Ook is de bank voorzien van uitschuifbare zittingen, hetgeen de bank ideaal maakt om lekker languit neer te ploffen na een lange dag. De Havanna bank is in meerdere zit-hoogten verkrijgbaar en heeft een centraal vast kussen waartegen comfortabel gelegen kan worden.

De Havanna bank is in vele stofsoorten en leder samen te stellen. Veel voorkomende kleuren zijn: Wit, Beige, Taupe, Geel, Oranje, Bruin, Groen, Blauw, Paars, Fuchsia, Rood, Multi, Grijs, Antraciet, Zwart

De afmetingen van de Havanna luiden (BxHxD):
2,5-zits 203 cm x 94 cm x 102 cm
3-zits 233 cm x 94 cm x 102 cm
2,5-zits (arm links of rechts) 163 cm x 94 cm x 102 cm
3 zits (arm links of rechts) 193 cm x 94 cm x 102 cm
Ottomane (rechts of links) 115 cm x 94 cm x 162 cm
Poef 83 cm x 41 cm x 97 cm
Hoekelement 97 cm x 94 cm x 97 cm

Met uitgeschoven schuifzitting veranderd de diepte naar 119 cm.
Wanneer de verstelbare hoofdsteunen ingeklapt worden kent de Havanna bank een hoogte van 76 cm.

Voor de hiernaast afgebeelde bank (de Havanna, ottomane rechts Havanna, 2.5-zits arm links schuifzit) geldt een standaard vanaf prijs van €1749-. De Havanna bank  is vanwege haar grote populariteit echter opgenomen als aanbieding op de voorpagina van de nieuwste folder! U kunt deze populaire bank dus tot 6 september met korting komen samenstellen naar uw wensen in onze Korver Living experience store in Sliedrecht!

Henders & Hazel Passau bank
henders & hazel passau pasco bankstel
passau pasco bank henders & hazel

4. Henders & Hazel Passau / Pasco bank

De nummer 4 op de lijst is de Passau / Pasco bank van Henders & Hazel. Hierbij slaat ‘Passau’ op de stoffen variant en ‘Pasco’ op de lederen variant van de bank. De Passau / Pasco bank wordt over het algemeen beschouwd als een strakke, trendy, eigentijdse (hoek) bank die perfect past in een modern interieur. De Passau / Pasco kent talrijke opties en is dus aan te passen aan een ieders wensen. Zo kent de bank verstelbare zittingen en armleuningen, bestaat er de mogelijkheid deze met medium- of softvulling te vullen met koudschuim en dacron voor een optimaal zitcomfort. Ook de poten kunnen in een aantal uitvoeringen worden geleverd.

De Passau / Pasco bank is in vele stofsoorten en ledervarianten samen te stellen. Veel voorkomende kleuren zijn: Wit, Beige, Naturel, Taupe, Geel, Oranje, Bruin, Groen, Blauw, Paars, Fuchsia, Roze, Rood, Multi, Grijs, Antraciet, Zwart

De afmetingen van de Passau / Pasco luiden (BxHxD):
2-zits (arm rechts/links) 80 cm x 156 cm x 92/102 cm
2-zits (zonder arm) 80 cm x 122 cm x 92/102 cm
3-zits (arm rechts/links) 80 cm x 196 cm x 92/102 cm
3-zits (zonder arm) 80 cm x 162 cm x 92/102 cm
2,5-zits (arm recht/links) 80 cm x 176 cm x 92/102 cm
2,5-zits (zonder arm) 80 cm x 144 cm x 92/102 cm
Longchair (rechts/links) 42 cm x 105 cm x 162 cm
Ottomane (klein rechts/links) 80 cm x 139 cm x 92/102 cm
Ottomane (groot rechts/links) 80 cm x 231 cm x 92/102 cm
Hoek met rug 80 cm x 92 cm x 92 cm
Hoek zonder rug 43 cm x 92 cm x 92 cm
2-zits 80 cm x 188 cm x 92/102 cm
2,5-zits 80 cm x 208 cm x 92/102 cm
3-zits 80 cm x 228 cm x 92/102 cm
Poef 42 cm x 126 cm x 66 cm
Hoofdsteun 20 cm x 55 cm x 20 cm

Voor de hiernaast afgebeelde bank (de standaard 2,5-zits) geldt een vanaf prijs van €899,-. Bij de Pasco bank worden -zolang als folder 8 loopt- 2 gratis hoofdsteunen meegeleverd! Om de eindeloze mogelijkheden van deze bank te bekijken en uit te proberen nodigen wij u graag uit in onze Experience Store in Sliedrecht!

Henders & Hazel Vancouver Bank
vancouver bank henders & hazel
bankstel vancouver henders en hazel

5. Henders & Hazel Vancouver bank

De Henders & Hazel Vancouver bank is de laatste bank in onze top-5. De Vancouver bank is een moderne bank met een eigentijdse look. Perfect voor een gezellige borrel of om lekker in te loungen. De Vancouver bank is vervaardigd uit Leopard Microleather, dit is een combinatie van stof en echt leder. Dit maakt de Vancouver tot een uiterst gebruiksvriendelijke en makkelijk te onderhouden bank. Uiteraard zijn er vele variaties mogelijk die u het beste in onze Experience Store in Sliedrecht kunt komen bekijken.

De Vancouver bank is in vele stof- en ledersoorten samen te stellen. Veel voorkomende kleuren zijn: Wit, Beige, Taupe, Geel, Oranje, Bruin, Groen, Blauw, Paars, Fuchsia, Rood, Multi, Grijs, Antraciet, Zwart

De afmetingen van de Vancouver luiden (BxDxH):
Fauteuil 144 cm x 88 cm x 94 cm
2-zits 184 cm x 88 cm x 94 cm
3-zits 224 cm x 88 cm x 94 cm

Voor de hiernaast afgebeelde bank (de standaard 2-zits) geldt een vanaf prijs van €699,-. Om de eindeloze mogelijkheden van deze bank te bekijken en uit te proberen nodigen wij u graag uit in onze Experience Store in Sliedrecht!

Tot slot is het handig te vermelden dat de selectiecriteria voor deze top-5 onder andere berustte op populariteit, zitcomfort, opties en onderhoudsgemak.We hopen je hiermee een goed beeld te hebben gegeven van de huidige topstukken onder de Henders & Hazel banken.

Vanwege de vele keuzemogelijkheden en opties die elke Henders & Hazel bank te bieden heeft kunt u deze -mocht dit artikel uw interesse gewekt hebben- niet rechtstreeks via onze webshop bestellen. Informatie en bijbehorende vanaf prijzen van de standaarduitvoeringen van de bank zijn uiteraard wel in onze webshop te vinden. Wij nodigen u echter graag uit om alle opties in onze experience store te komen bekijken! Onze verkoopsters laten u graag alle opties van de hierboven genoemde bank zien om zo uw droombank samen te kunnen stellen. Indien u uw droombank zelf al samengesteld heeft behoort een bestelling of offerte-aanvraag per e-mail of telefonisch contact uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>