Betalen

Op bijzonderinwonen.nl kunt u veilig, snel en gemakkelijk betalen. Alle gegevens om uw bestelling te plaatsen worden op één pagina ingevuld en al onze betalingen lopen via een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat alle persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwd worden versleuteld. Hierdoor kunnen anderen uw informatie niet inzien.

Betalen via iDEAL
Met iDEAL betaalt u vertrouwd en veilig in uw eigen internetbankieromgeving. U doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Bij deze betaalwijze wordt uw betaling direct afgeschreven. Om te betalen met iDEAL doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

Kies iDeal als betaalmethode en selecteer uw bank.
U bent nu terechtgekomen in uw vertrouwde bankomgeving. De gegevens van uw bestelling zijn al ingevuld.
Na goedkeuring van uw betaling verschijnt een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar bijzonderinwonen.nl.
Na het voltooien van uw betaling ontvangt u van ons een betalingsbevestiging in uw mail.
Betalen in onze winkels

Betalen via overmaken
U ontvangt na de bestelling een bevestigingsmail waarin betaalinformatie staat omtrent het overmaken. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra wij de betaling ontvangen hebben. Hierna wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een leverafspraak (zie ook Levering).

Betalen bij levering (contant of per pin)
Wij bieden de exclusieve service om de bestelling te betalen bij aflevering. U ontvangt na de bestelling een bevestigingsmail waarin informatie staat omtrent uw bestelling. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het geven van een leverindicatie en het maken van een bezorgafspraak (zie ook Levering). Wanneer de meubelen daadwerkelijk bij u bezorgd worden door onze transportpartner kunt u per mobiele pin of contant bij hun afrekenen.

Betalen in onze winkel
In onze winkel kunt u contant en per PIN betalen. Meeneemartikelen dient u direct af te rekenen. Voor grotere bestellingen (die bezorgd worden via onze transportservice) bestaat ook de mogelijkheid om voor levering het bedrag over te maken aan Korver Living of bij levering contant of per PIN te betalen