Bezorgen en Afhalen

Bij bijzonderinwonen.nl powered by Korver Living is het bezorgen van uw bestelling naast snel, ook betrouwbaar en veilig. Wij maken het u graag makkelijk en daarom informeren wij u zo goed mogelijk via e-mail en telefonisch contact over de datum en tijdstip waarop wij uw aankoop bij u kunnen komen bezorgen. Ook bestaat er de mogelijkheid uw bestelling zelf te komen ophalen bij onze Experience Store in Sliedrecht. Zowel voor het inplannen van een bezorgafspraak als een afhaalafspraak wordt altijd telefonisch contact met u opgenomen.

Bezorging via onze bezorgservice
Bij Henders & Hazel meubelen – powered by Korver Living bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare levering. Wij werken samen met een gerenommeerde transportpartner om de meubelen te bezorgen.Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om te overleggen over de dag waarop de bestelling het beste kan worden bezorgd.
Bestellingen boven de € 500,-  worden gratis bezorgd door onze gerenommeerde transportpartner, uitgezonderd afgeprijsde artikelen.
Voor een bestelling van onder de € 500,- die via onze transportpartner wordt verstuurd, berekenen wij € 45 verzendkosten.

Bezorging Waddeneilanden
Bestellingen op de Waddeneilanden zijn via onze website, bijzonderinwonen.nl, alleen mogelijk op aanvraag. Dit in verband met de variabele kosten voor het bezorgen. Zodra de aanvraag bij ons binnen is neemt de afdeling klantenservice contact met u op over de bezorgkosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling planning op telefoonnummer 0184-423888.

Afhalen in de winkel
Indien u ervoor kiest uw bestelling zelf op te halen bij onze Korver Living experience store in Sliedrecht (Leeghwaterstraat 95) kunt u dit doen zodra de order binnen is in ons magazijn. U ontvangt hierover altijd een telefonische indicatie direct na uw bestelling, en een tweede telefonisch contact wanneer het product daadwerkelijk binnen is in ons magazijn en dus afgehaald kan worden.

Haalt u uw aankoop op in de winkel dan kunt u zich melden bij de informatiebalie. Vervolgens zult u door ons personeel verder geholpen worden.

Bezorging Buitenland
Korver Living levert online bestellingen alleen in Nederland en Vlaanderen en niet naar postbussen. Aankopen via de winkel kunnen wij in overleg leveren in het buitenland tegen een meerprijs.